VÄLKOMMEN TILL DIGITAL SOPPSLÖJD MED IVAR ASPLUND

 20210409
    

Nu blir det spännande. En digital soppslöjd, kan det verkligen funka? Ja, nu gör vi ett försök :) Hoppas vi ses!

Välkommen till en kväll med slöjd, mat och prat. Ta fram det du slöjdar på, sätt dej tillrätta framför datorn för en digital kväll och lyssna till kvällens inspiratör Ivar Asplund, stickentusiast sedan fem års ålder. Han har varit hos oss förr och intresset är alltid stort för hans föreläsningar. Han är alltid välkommen och vi lyssnar gärna på den här föreläsningen igen.

Inget nytt under solen. Eller...? Ivar jämför stickade plagg från 1600- till 1800-tal. Han pratar om likheter och skillnader, både i stora drag och i små detaljer. Vilka mönsterformer och tekniker har använts? Vilka material, färger? Och hur är det med passformen? 

Ivar arbetar i garnbutiken Yll o tyll i Uppsala och han håller kurser i olika sticktekniker, bland annat på HV Skola. Han har visat stickade alster på Virserums konsthall och på Sigtuna Kulturgård. Han har också gjort den fina boken Sticka flätor.

Hos Madelaine o Lotta - 2stickare.blogspot.se
Datum måndag den 3 maj kl. 18.30-20
Pris 200 kr
Plats Via zoom. Länk och mer info får du efter anmälan
Anmälan görs på 2stickare@gmail.com - begränsat antal platser



1 kommentar:

  1. LGBT -gemenskap. MIN STORIE HÄR ÄR VERKLIG OCH ÄKTIG. Jag är här för att vittna om hur DR Ilekhojie som tog tillbaka min man till mig, min man gjorde slut med mig på grund av en annan man som han träffade på sin arbetsplats. DR Ilekhojie är en mycket kraftfull, verklig och unik man med speciella krafter. Jag försökte få hjälp från många platser och källor för att få tillbaka min man men ingenting fungerade men när jag kontaktade DR Ilekhojie sa han till mig att allt kommer att vara okej och jag borde vara optimistisk att min man kommer tillbaka. han gav mig instruktioner att följa och jag följde den. till min största förvåning ringde min man till mig nästa dag och började tigga mig och gråta i telefon för att förlåta honom, jag förlåtade honom och accepterade min man tillbaka och nu lever vi väldigt lyckliga som familj, DR Ilekhojie fick mig att le igen genom att ta med mig min man tillbaka till mig med sina speciella krafter inom 24 timmar ... Om du upplever några problem i ditt äktenskap, förhållande och om du har något liknande problem som detta, kontakta DR Ilekhojie nu så hjälper han dig. Här är DR Ilekhojie -kontakt: E -POST på :: (gethelp05@gmail.com) WHATSAPP OCH RING: +2348147400259

    SvaraRadera