MYCKET PÅ GÅNG, LYFTA MASKOR PÅ DIESELVERKSTAN IKVÄLL

20150210
Igår var det kurs med lyfta maskor i garnbutiken Litet Nystan, alltid trevligt att hålla kurs där bland alla fina garner och alla nyfikna kursdeltagare. Det stickades Liljor och Tennfönster förstås. Denna vecka är det mycket på gång ikväll blir det lyfta maskor på Dieselverkstans stickcafé i Nacka och på onsdag kurs i lokalen på Högalidsgatan.

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Trevligt att läsa om era kurser. Har försökt att maila er på de adresser som står i bloggen till höger, men de adressena funkar ej! Undrar över flerfärgskursen i Göteborg på Garnfabriken den 19/4. Har även mailat dit men ej fått svar! Önskar få lite info om kursen. Blir kursen av? Förkunskaper? Tider? Kostnad? Kan man köpa boken till rabatterat pris där? Ser att det står att mer info kommer, men jag måste planera tidigt. Hoppas få svar denna gång!!
  Vänligen Lilian K

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Kul att du är intresserad av kursen med lyfta maskor i Göteborg. Garnfabriken har inte skickat ut något om kursen ännu så jag har inte mycket att svara dig ännu. Förkunskaper är att du kan sticka räta och och aviga maskor. Boken kan man köpa till rabatterat pris. Återkommer med tider och kostnad. Måste bara få tag på Garnfabriken. Våra mailadresser är de som finns här på bloggen. Prova gärna igen och tänk på att det bara är ett s i Bengtson. Det är bra om vi kan nå dig med information via mail. Hälsningar
   från 2stickare

   Radera